Fiskargatan 7

Butik om 65 kvm för Pop Up eller långsiktig etablering på Fiskargatan 7 invid gästhamnen i Trosa

Om lokalen

Butik om 65 kvm för Pop Up eller långsiktig etablering på Fiskargatan 7 invid gästhamnen i Trosa

Flexibel butikslokal med ett attraktivt läge på Fiskargatan mitt emot restaurang Fina Fisken och vägg i vägg med Hamngården i Trosa Hamn, där bl.a. den välbesökta Trosa sjökrog finns.

Lokalen har ett perfekt läge för etablering av Pop Up-butik där möjlighet ges att nyttja Trosas enorma dragkraft under sommarmånaderna när den köpstarka befolkningen får ett stort ytterligare tillskott av sommargäster. Exponera ditt varumärke, lyft en kollektion eller öppna outlet.

Lokalen har entré och skyltfönster mot Fiskargatan, och i anslutning till entrén finns en mindre gårdsplan som får nyttjas av lokalhyresgästen.

Lokalens planlösning är flexibel och består i dagsläget av en stor och ljus genomgående yta vars inre delar även har utgång till en mindre inbyggd innergård, samt till ett yttre förråd och fastighetens bakgård.

Lokalen är i ett gott skick med väggar som har vitmålad bröstpanel samt delvis helkaklade väggar. Lokalen kan anpassas med planlösning och ytskikt för att passa lämplig verksamhet som kompletterar den befintliga restaurangen, kaféet och butikerna i intilliggande Hamngården.

Tveka inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller veta mer om lokalerna.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik

Storlek

65kvm

Tillträde

Omgående eller enl. överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Trosa

Ort

Trosa

Område

Trosa

Gatuadress

Fiskargatan 7

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss: Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa hamns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.

Parkering

Det finns en stor parkering med gott om p-platser i nära anslutning till fastigheten

Service

I de omgivande kvarteren runt Fiskargatan finns flera populära restauranger, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna. I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, och besöksnäringen är därför välutvecklad i kommunen.

Omgivning

Trosa hamn är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna. Vägg i vägg med fastigheten ligger exempelvis Hamngården, som består av tre sammanhållna huslängor med Trosa sjökrog, kafé och sommaröppna butiker.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger i Trosa hamn precis intill Trosaåns utflöde i Östersjön. Adressen är Fiskargatan 7, som smidigt nås via Högbergsgatan (väg 218) som går till hamnen via de centrala delarna av Trosa.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.