Fabriksvägen 1A

Flexibel lokal i markplan med många möjliga användningsområden!

Om lokalen

Flexibel lokal i markplan med många möjliga användningsområden!

Denna lokal, som ligger i markplan är mycket lättillgänglig och kan användas för en mängd olika verksamheter.

Lokalen har tidigare fungerat som mottagning/klinik och samtliga rum är i dagsläget försedda med handfat, och den lämpar sig därmed utmärkt för olika former av vårdverksamheter som exempelvis sjukgymnastik, naprapat, psykologm.m.

Lokalen kan dock enkelt göras iordning utifrån en ny hyresgästs önskemål för att passa andra verksamheter som exempelvis kontor med lager, showroom,
lättare industri, produktion/verkstad e.t.c.

Entrén till lokalen ligger inne i fastighetens trapphus, och det är även möjligt att skapa en ny och större entré direkt mot gårdsplanen/parkeringen som gör i och urlastning enklare.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Vård

Storlek

189kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Vallentuna

Ort

Vallentuna

Område

Vallentuna

Gatuadress

Fabriksvägen 1A

Fastighetsbeteckning

Vallentuna-Mörby 1:118

Kommunikationer

Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till korsningen Banvägen/Teknikvägen som löper genom centrala Vallentuna och som båda leder till väg 268 - Väsbyvägen.

Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för ett flertal busslinjer med täta avgångar:
524 (Upplands Väsby station - Vallentuna station)
608 (Stockholm, Humlegården - Norrgården)
610 (Danderyds sjukhus - Täby - Rosengården
660 & 662 (Vallentuna - Ormsta)
663 (Vallentuna station-Lindö-Gällstaberg-Säby)
687 (Vallentuna - Kista)

Roslagsbanan: Vallentuna station och Ormsta station ligger båda på promenadavstånd från fastigheten.

Parkering

Det finns lediga p-platser att hyra intill fastigheten, och det finns även besöksparkering.

Service

Tvärs över gatan finns Tuna Steakhouse, som är en restaurang med ett varierat utbud och som erbjuder lunchbuffé fram till kl. 14.

I området finns även frisör, sjukgymnast, kiropraktor, ortoped, hudterapeut, akupunktör, samt diverse kommunala verksamheter som utbildning, ungdomsmottagning, m.m. I närliggande Vallentuna centrum finns all övrig service man kan önska genom ett rikt utbud av butiker och restauranger.

Omgivning

Fastigheten ligger på Fabriksvägen, i företagsområdet strax norr om centrala Vallentuna, vid Teknikvägen och längs med Banvägen mot Ormsta, samt Roslagsbanans sträckning mot Kårsta.

Precis intill fastigheten har Paragon Nordic (fd Aerosol Scandinavia) en stor anläggning, och i området finns ett flertal olika verksamheter, bl.a. bilverkstad, däckverkstad och mekaniska verkstäder. Området omges i övrigt av blandad bebyggelse bestående av mestadels bostäder

Vägbeskrivning

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten: Från Banvägen, som löper genom centrala Vallentuna, tar man av in på Teknikvägen som man följer ett femtiotal meter så kommer man till fastigheten. Man kan även angöra Teknikvägen från väg 268 (Väsbyvägen), och följer då den i sin sträckning österut, till man kommer till fastigheten strax intill korsningen Teknikvägen/Banvägen.

Vill du veta mer?

Anna Johansson

Uthyrare

073-2534612 anna.johansson@nordicpm.se

Intresseanmälan