Esbogatan 18

Fräsch lokal med kontor samt bakomliggande lager. Bra skyltläge!

Om lokalen

Fräsch lokal med kontor samt bakomliggande lager. Bra skyltläge!

Ljus och fräsch lokal med stora fönster och väl tilltagen takhöjd. Kontorsdel samt bakomliggande lager. Välkomnande lounge, flera kontor- och mötesrum samt ett stort konferensrum. Tre wc varav en med dusch. Ett inbjudande pausrum med pentry och gott om plats för bord och soffor. Ett kaklat rum som idag används som tvättstuga. Tre olika entréer till lokalen. Lageryta med betonggolv och takhöjd som varierar kring 3,2-3,9 meter. Flexibelt hur stor del av ytan som kan hyras ut.

Lokalen hyrs ut i andrahand till 2023-07-31.

Välkommen att anmäla intresse för visning!

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

660kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Sollentuna

Ort

Kista

Område

Kista

Gatuadress

Esbogatan 18

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det ca 8 minuter att promenera (T-bana Akalla). Olika Busslinjer går genom området. Busshållplatsen utanför fastigheten tar dig direkt till Tunnelbanestationen Akalla.

Parkering

Det finns både p-platser och garage.

Service

Nära till Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, invigdes i september 2008. Mässan är en av flera anledningar till att Kista är en levande stadsdel med folkliv dygnet runt.

Omgivning

Fastigheten ligger strax utanför KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning. Här har företag som Ericsson, Tele2, IBM, Microsoft, Intel m fl valt att etablera sig. Men även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag är växande branscher i Kista. Såväl KTH som Stockholms universitet har filialer för utbildning och forskning här.

Vill du veta mer?

Ragnhild Sjöberg

Uthyrare

0768548542 ragnhild.sjoberg@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.