Centrumvägen 2

170 väldisponerade kvadratmeter fördelade mellan 7 st kontorsrum på eget våningsplan. Snabbtåg och buss nås till fots inom 2 min.

Om lokalen

170 väldisponerade kvadratmeter fördelade mellan 7 st kontorsrum på eget våningsplan. Snabbtåg och buss nås till fots inom 2 min.

Mitt i centrala Nykvarn ligger denna ljusa och trevliga kontorslokal om cirka 170 kvadratmeter. Lokalen ligger på en trappa där man som hyresgäst ensam disponerar hela våningsplanet.

Samtliga kontor har fina ljusinsläpp, några med extra stora fönsterpartier och genomgående för hela lokalen är den generösa takhöjden som ger ytterligare rymd.

Möjlighet finns till fina konferensrum då några av kontorsrum är vältilltagna och utmärkt lämpade för detta. I anslutning till lokalens ena entré finns ett funktionellt och nyligen renoverat pentry. Pentryt är ordentligt utrustat med både bl.a kyl/frys, diskmaskin, diskbänk och gott om köksskåp. Det finns också våtrumsgrupp med två WC,

Lokalen har två entréer som nås via separata trapphus. Vid behov finns möjlighet att hyra förrådsyta på vinden. Parkeringsyta finns utanför byggnaden samt gästparkering inom 50 m med garagemöjligheter.

Omgående tillträden är möjligt.

Omgivningen bjuder bland annat på ett centrum under expansion där flera delar i stadsplanen redan färdigställts och som inom några år kommer vara fylld med ytterligare trevliga och mysiga butiker. Idag finns här flertalet restauranger och service.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Kontor

Storlek

170kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Nykvarn

Ort

Nykvarn

Område

Nykvarn

Gatuadress

Centrumvägen 2

Kommunikationer

Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd. Goda parkeringsmöjligheter erbjuds runt omkring i både garage och utomhusplatser.

Parkering

Parkering finns i anslutning till byggnaden.

Service

Nykvarns centrum är under ombyggnad och kommer inom några år vara fylld med trevliga och mysiga butiker. Kända turistmål i kommunen är bl a "kakslottet" i Taxinge och Lådbilslandet. ''Det är mycket på gång i Nykvarn

Omgivning

Orten ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1 mil från Södertälje. Antalet invånare har vuxit med ett par tusen de senare åren och består idag av ca 10 000 personer.

Vägbeskrivning

Nykvarn ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1,5 mil från Södertälje. Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd.

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.