Bronsvägen 6

Asfallterad markyta med bra strategist läge i Ingelsta.

Om lokalen

Asfallterad markyta med bra strategist läge i Ingelsta.

Nu finns möjlighete att hyra väl tilltagen asfalterad markyta i Ingelsta om ca 500 kvm, som med fördel kan användas till uppställningsyta.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Mark

Storlek

500kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Norrköping

Ort

Norrköping

Område

Ingelsta

Gatuadress

Bronsvägen 6

Kommunikationer

Bil: Fastigheten ligger lättillgängligt med bil intill med närhet till E4:an. Till Norrköping centrum tar resan inte mer än ca 10 min.

Buss: Hållplats "Sandbyhovsviadukten" ligger ca 50 meter från fastigheten och trafikeras av linjerna 40. 430 & 433 vilka kan ta dig till bland annat Norrköping centralstation men även Kolmården.

Tåg: Centralstationen ligger ca 4 km från fastigheten. Men snabbtåg reser du till Stockholm på dyga timmen (1h 15 min).

Flyg: Norrköping flygplats, även kallad Kungsängens flygplats, är en internationell flygplats 3 kilometer öster om centrala Norrköping i Östergötland. Flygplatsen ligger invid E22 och Söderleden som har förbindelse med E4.

Service

Inom promenadavstånd (500-600 m) nås det stora handelsområdet Ingelstad. Det är ett storskaligt handelsområdet som idag erbjuder ett 50-tal butiker, logistikbyggnader och öppna parkeringsytor.


Flertalet av de välkända handelskedjorna finns representerade i området tillsammans med ett brett utbud av snabbmatskedjor.
Ett axplock av aktörer är följande: EM, Max, Willys, Bauhaus, Stadium, Jula, Dormy, Elon, Lager 157, Preem mm.

Omgivning

Norrköping är Sveriges nionde största stad och ligger längst ner i Bråviken med Motala flod genom staden. Kommunen är även en av Sveriges bästa logistikplatser. De stora europeiska och nationella vägarna gårförbi här samt Norrköpings hamn, Norrköpings flygplatser och Stockholm södra flygplats gör den mycket attraktiv för logistikföretag.

Fastigheten ligger i Ingelsta, norr om Norrköpings centrum. Området innehåller mer än 100 butiker där majoriteten är välkända nationella och internationella aktörer. Ingelsta är Sveriges 10: e största inndustri - och detaljhandelsområde och är det enda detaljhandelscentret bland de tio bästa där IKEA inte är etablerat. Norrköping har haft en positivbefolkningsutveckling under år 2001-2018 och förväntas fortsätta under kommande år. Folkmängden beräknas öka med närmare 7 000 personer under kommande femårsperiod, från 141 676 invånare den 31 december 2018 till 148 600 invånare den 31 december 2023

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.