Brogatan 22

Hyreslediga industrilokaler med ett centralt och bra läge nära 3 min från E4:an. Lokalyta om ca 1000 kvm samt ca 7000 kvm mark för uppställning

Om lokalen

Hyreslediga industrilokaler med ett centralt och bra läge nära 3 min från E4:an. Lokalyta om ca 1000 kvm samt ca 7000 kvm mark för uppställning

Möjlighet att hyra funktionella kontors- förråds- och verkstadslokaler samt generösa uppställningsytor på fastighet med närhet till E4:an.

Lokalerna är av blandad storlek och skick och kan anpassas efter verksamhetsbehov. De är fördelade över en huvudbyggnad med kontor, personalytor och tvätthall, samt fristående varm och kallförråd.

Typ och storlek enligt nedan:
Kontor 228 kvm
Tvätt/smörjhall 85 kvm (Uthyrd)
Kallförråd 370 kvm
Kallförråd 115 kvm
Kallförråd 95 kvm
Varmförråd 40 kvm
Salthall 150 kvm

Fastighetens markyta är ca 18 500 kvm vilket lämnar utrymme för goda rangerings-, transportvägar och uppställningsytor.

Området lämpar sig väl för industi samt lager/logistikverksamhet med sin närhet till Europaväg 4. Piteå nås inom 50 min och till Umeå tar det ca 1,5h med bil.

Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Fastigheten

Kommun

Skellefteå

Ort

Skellefteå

Område

Sörböle

Gatuadress

Brogatan 22

Kommunikationer

Bil: 3 min från E:an och gott om parkeringsytan på fastigheten.
Buss: Busshållplats nås inom 100 meter från fastigheten.
Tåg: Med tåg från Stockholm åker du antingen till Umeå och sedan med buss vidare till Skellefteå, eller till någon av tågstationer i Bastuträsk eller Jörn, båda två ligger ca 55 km från Skellefteå. In till stan tar du dig enklast med buss eller taxi.
Flyg: Flygresan från Arlanda till Skellefteå airport tar ca en timme. Flygbussar till centrala stan går i anslutning till alla flyg och tar ca 20 minuter.

Service

I Sörböle finns service som Max restaurang, OKQ8, Coop och nås inom 5 min med bil (1,5 km). Desstutom ligger en idrottsanläggning precis runt hörnet och stadens travbana finner vi lite längre ned på gatan.

Full service finns att tillgå inne i stadskärnan med ett blandat utbud av butiker, gallerior, restauranger och banker med mera. Till centrum är det cirka 1,5 km.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sörböle industiområde strax söder om Skellefteå centrum . Industiområdet är relativit litet (14 industifastigheter) och angänsar både till bostadsområden samt omkringliggande idrottsanläggningar (travbana, fotbollsarena).

Vill du veta mer?

Niklas Norlin

Uthyrare

070-373 80 23 niklas.norlin@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.