Blygatan 27

Nu finns möjligheten att hyra i optimal handelsfastighet mitt i Ingelsta.

Om lokalen

Nu finns möjligheten att hyra i optimal handelsfastighet mitt i Ingelsta.

Precis intill de vältrafikerade europavägarna kan vi erbjuda utmärkta möj- ligheter till etablering i stor butikslokal där tidigare hyresgäst Coop
har suttit.

Fastigheten, belägen i Ingelsta Handelsområde, erbjuder stora volymer av handel upp mot 11 700 kvadratmeter, men med möjlighet att dela av. Det strategiska läget är mycket gynnsamt med optimal exponering, vid den vältrafikerade knutpunkt där riksvägarna 55 möter E4 och E22, som dagligen passeras av ca 35 000 fordon.

Här kommer ni ha systembolagets flaggskepp som granne, en dragare som vilket genererar en stark kundtillströmmning 6 dagar i veckan.

Lokalen bjuder på stora finna öppna ytor som idag är försedda med bl.a. kyl och frysrum och stora lastintag som gör det lätt att ta emot transporter. Bra personalutrymmen en trappa upp med omklädningsrum, kontor och pausrum.

Precis till vänster om huvudentrén finns yta om 257 kvm som tidigare har nyttjats som café/restaurang. Bra disponerade ytor med en trevlig servering/matsalsdel och goda köksytor bakom disk. Dessa ytor går bra att hyra separat för den som önskar.

Fastigheten går även att dela av ytterligare för mindre lokalmoduler. Från den andra punktade raden uppifrån på ritningen går det att göra en avdelning som bildar en egen lokalyta på ca 3 250 kvm. Lastintag samt huvudentrén finner ni då på baksidan av fastigheten. I den här delen av lokalen finns även en kontorsyta en trappa upp på ca 119 kvm.

Utöver den befintliga byggnaden på fastigheten finns en byggrätt på drygt 3 100 kvm med bra skyltläge mot vägen. Ta chansen att expande- ra er verksamhet alternativt ta chansen att vara med och bygga upp er verksamhet från grunden.

Goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten med ca 500 P-platser.

Möjlighet till snabbt tillträde då lokalerna står hyreslediga idag!

Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för ytterligare information.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik

Storlek

11710kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Norrköping

Ort

Norrköping

Område

Ingelsta

Gatuadress

Blygatan 27

Kommunikationer

Bil: Det är lätt att ta sig till och från fastigheten via det två stora Europavägarna E4 och E22 som sammankopplas till riksväg 55. Från Stockholm tar resan ca 1,5 timme.

Tåg: Ca 3,7 km bort ligger Norrköping centralstation där flertalet avgångar går varje dag med SJ och Östgöta trafiken.

Buss: Precis intill fastigheten går buss 117 som tar er mellan Vrinnevisjukhuset och Herstadberg. Det går också bra att ta buss 115 som bara ligger 500 meter bort från fastigheten. Den tar er mellan Vrinnevisjukhuset och Norrledens vändplats.

Det är även smidigt och lätt att förflytta sig till fots eller cykel. Till centralstationen tar det drygt 10 minuter att cykla.

Parkering

Fastigheten erbjuder bra med parkeringsplatser om ca 500 st.

Service

ngelsta detaljhandelsområde innehåller mer än 180 000 kvm och har ett brett utbud av hyresgäster.

Ingelsta har en lång historia inom detaljhandelssektorn. Där det idag pågår en detaljplan om att bygga ut Ingelsta Shopping med totalt 36 000 kvm BTA fördelat på handel, service, hotell, bio, gym, vård/hälsa.

Förutom lokala arbetsgivare i området finns även större och väl- kända aktörer sås som, DSV, Siemens, Toyota, Ericsson, Autoliv, Saab, Kuehne und Nagel och Green Cargo etc.

Omgivning

Norrköping är Sveriges nionde största stad och ligger längst ner i Bråvi- ken med Motala ström genom staden. Kommunen är även en av Sveri- ges bästa logistikplatser. De stora europeiska och nationella vägarna går förbi här samt Norrköpings hamn, Norrköpings flygplats och Stockholm södra flygplats gör den mycket attraktiv för logistikföretag.

Fastigheten ligger i Ingelsta, norr om Norrköpings centrum. Om- rådet innehåller mer än 100 butiker där majoriteten är välkända nationella och internationella aktörer. Ingelsta är Sveriges 10:e största industri - och detaljhandelsområde och är det enda de- taljhandelscentret bland de tio största där IKEA inte är etablerat.

Vägbeskrivning

Det är lätt att ta sig till och från fastigheten via det två stora Europavägarna E4 och E22 som sammankopplas till riksväg 55.

Vill du veta mer?

Hannah Eriksson

Uthyrare

073-4271166 hannah.eriksson@nordicpm.se

Intresseanmälan