Bastugatan 4

Chans att hyra rymlig lokal med optimalt läge i centrala Eslöv.

Om lokalen

Chans att hyra rymlig lokal med optimalt läge i centrala Eslöv.

Lokalen är lokaliserad i ett centralt läge med stora fönsterpartier mot gatan som förser lokalen med bra ljusinsläpp och förstklassigt skylt läge och god exponering.

Här kommer ni sitta i ett nav av olika verksamheter inom olika branscher. Med systembolaget som närmsta granne.

Ytan om 188 kvm är fördelat på ett plan som i dagsläget är en större öppen yta. Genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak samt betonggolv i ljusgrå kulör. Lokalen är idag en råyta som anpassas efter er verksamhet behov och önskemål.

Tidigare hyresgäst var Jysk, så lokalen funkar utmärkt som butikslokal. Men kan även med fördel användas som livsmedelsbutik, saluhall, showroom eller till någon likande koncept. Här finns de rätta förutsättningarna för er att profilera ert varumärke på bästa sätt i Eslövs mest centrala läge.

Era närmsta grannar kommer vara en tandläkarpraktik, systembolaget och många fler.

Gör gärna en intresseanmälan, maila eller ring för mer information om lokalen eller för att boka in en visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Butik

Storlek

188kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Eslöv

Ort

Eslöv

Område

Eslöv centrum

Gatuadress

Bastugatan 4

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby.
Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund, Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.

Service

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Omgivning

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Vill du veta mer?

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.