Åkermans väg 6 – 10

Rymlig lagerlokal med markport i Berga industriområde.

Om lokalen

Rymlig lagerlokal med markport i Berga industriområde.

I Berga industriområde ca 5 minuter från Eslöv centrum finns nu möjligheten att hyra 830 kvm lager med markport.

Stor öppen yta med ca 6 meter i takhöjd. I fastigheten finns även tillgång till ytterligare lagerytor, kontorsytor samt omklädningsrum.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring ansvarig uthyrare för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Intresseanmälan

Jag är intresserad!

Lokaltyp

Lager

Storlek

830kvm

Dokument & länkar

Fastigheten

Kommun

Eslöv

Ort

Eslöv

Område

Berga

Gatuadress

Åkermans väg 6 – 10

Kommunikationer

Bil: Från Eslöv Centralstation åker ni under järnvägsbron via Östergatan eller Trehäradsvägen.

Från Östergatan åker ni rakt fram till Bruksgatan där ni tar vänster. Åk ca 200 meter på Bruksgatan så hittar fastigheten på höger sida.
Från Trehäradsvägen tar ni fjärde avfarten i rondellen till Kvarngatan, första avfarten i rondellen på Östergatan och sen vänster på Bruksgatan så hittar ni fastigheten på höger sida.

Från Riksväg 113 söderifrån åker ni mot Eslöv tar tredje avfarten i rondellen på Ringsjövägen som övergår till Östergatan. ta sen Höger på Bruksgatan.

Från Riksväg 113 norrifrån åker ni mot Hörby, Malmö och Eslöv Industri ta tredje avfarten i rondellen. Åk på Riksväg 17 fram till Harjagersvägen där ni tar höger sen första vänster in på Bruksgatan som tar er vidare till fastigheten.

Buss: Ca 300 meter från fastigheten finns det närmaste busshållsplatserna. Buss 1 som stannar på Fiskaregatan och Buss 474 som stannar på Bergaskolan.

Tåg: Centralstationen ligger ca 1 km bort från fastigheten. Där kan du ta dig vidare med både buss och tåg till resten av Skåne på ett smidigt sätt.

Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten. En promenad på ca 10 minuter och cykkel 5 minuter bort.

Service

I närområdet till fastigheten finns industri, handel, mataffärer, skola och gym.

Företag som Granngården, Bygg max, Willys, ÖB, Reklammerfabriken, Smidemek, Friskis & Svettis samt yrkeshögskolan m.m.

Lunchmöjligheterna i området är Gourmetspecialisteerna, Röstånga Bröd, Chicos Gatukök, On-Uma Thai, Mc Donalds, Willys och ÖB. Det går även på 10 minuter att ta sig in till Eslöv centrum för ytterligare restaurangutbud.

Omgivning

Berga industriområde ligger i nordöstra delen av Eslöv med nära anslutning till Riksväg 113 och 17.

Eslöv är en grön småstad där det finns goda kommunikationer i form av tåg och buss från Centralstation som tar er vidare genom hela Skåne. Kommunen har ett växande näringsliv och har en utvecklande roll i Öresundsregionen.

Fastigheten ligger i ett industriområde med nära anslutning till både bostadsområdet och öppna åkerfält. På endast 10 minuters promenad tar ni er in till Eslöv Centralstation.

Vill du veta mer?

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.