Åkermans väg 6 – 10

Område: Berga

Ort: Eslöv

Lokaltyp: Kontor/Lager

Storlek: 1244kvm

Dokument & länkar

Nu finns möjligheten att hyra stor lagerlokal i attraktivt företagsområde.

Nu har ni möjligheten att hyra stor lagerlokal på Åkermans väg i centralt läge nära Eslöv centrum.

Stor öppen yta med markport som nås från baksidan av fastigheten. Här finns en mindre modul för kontorsabete eller liknande om så önskas.

I fastigheten finns det ytterligare lagerytor samt konto, omklädningsrum, förråd och hörsal.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring ansvarig uthyrare för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Kommunikationer

Bil: Från Eslöv Centralstation åker ni under järnvägsbron via Östergatan eller Trehäradsvägen.

Från Östergatan åker ni rakt fram till Bruksgatan där ni tar vänster. Åk ca 200 meter på Bruksgatan så hittar fastigheten på höger sida.
Från Trehäradsvägen tar ni fjärde avfarten i rondellen till Kvarngatan, första avfarten i rondellen på Östergatan och sen vänster på Bruksgatan så hittar ni fastigheten på höger sida.

Från Riksväg 113 söderifrån åker ni mot Eslöv tar tredje avfarten i rondellen på Ringsjövägen som övergår till Östergatan. ta sen Höger på Bruksgatan.

Från Riksväg 113 norrifrån åker ni mot Hörby, Malmö och Eslöv Industri ta tredje avfarten i rondellen. Åk på Riksväg 17 fram till Harjagersvägen där ni tar höger sen första vänster in på Bruksgatan som tar er vidare till fastigheten.

Buss: Ca 300 meter från fastigheten finns det närmaste busshållsplatserna. Buss 1 som stannar på Fiskaregatan och Buss 474 som stannar på Bergaskolan.

Tåg: Centralstationen ligger ca 1 km bort från fastigheten. Där kan du ta dig vidare med både buss och tåg till resten av Skåne på ett smidigt sätt.

Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten. En promenad på ca 10 minuter och cykkel 5 minuter bort.

Service

I närområdet till fastigheten finns industri, handel, mataffärer, skola och gym.

Företag som Granngården, Bygg max, Willys, ÖB, Reklammerfabriken, Smidemek, Friskis & Svettis samt yrkeshögskolan m.m.

Lunchmöjligheterna i området är Gourmetspecialisteerna, Röstånga Bröd, Chicos Gatukök, On-Uma Thai, Mc Donalds, Willys och ÖB. Det går även på 10 minuter att ta sig in till Eslöv centrum för ytterligare restaurangutbud.

Vill du veta mer?

Stefan Haslbeck

Förvaltare

0733-808082 Stefan.Haslbeck@nordicpm.se

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.