kommersiell fastighets-förvaltare med personal- och kontorsansvar

Här nedan finner du information om tjänsten.

Vi fortsätter att växa och söker nu kommersiell fastighetsförvaltare med personal- och kontorsansvar

Om tjänsten 
Som kommersiell fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för vårt Helsingborgskontor samt personal som utgår från det kontoret. Du har ett övergripande ekonomiskt ansvar för våra kunders fastigheter.  

Vi söker dig som har en stor förståelse för fastighetskunders verksamhetsbehov, som drivs av kundrelationer och som vill utveckla dessa.  Du kommer att representera Nordic PM i södra Sverige och ansvara för det operativa arbetet på Helsingborgskontoret. Du leder det dagliga arbetet inom teamet, som består av driftpersonal och teknisk förvaltare.  

Sammanfattningsvis omfattas förvaltaransvaret av; 

  • Kundrelationer med hyresgäster och uppdragsgivare
  • Upprättande av flerårsbudget och uppföljning
  • Affärsutveckling och projektledning
  • Avtalsförhandling och nyuthyrning
  • Hållbarhetsarbete inkl. driftoptimering för de specifika fastigheterna

Om fastigheterna 
De specifika fastigheterna är belägna i Helsingborgsområdet med omnejd. Nordic PM har uppdrag att bidra till en stabil avkastning för uppdragsgivaren. Ett sådant värdeskapande över tid förutsätter en långsiktig hållbar strategi, där ansvarstagande för människor och miljö är självklara delar.   

Dina kvalifikationer 
Vi söker dig som har; 

  • Relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning.
  • Några års erfarenhet av arbete som fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen, gärna erfarenhet av att ha arbetat i en konsultroll. 
  • Kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi.
  • God förhandlingsvana. 
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar/arbetsledning är meriterande, dock ej ett krav.

Dina personliga egenskaper
Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad med personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Därtill har du goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.  

Vi erbjuder dig 
Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som vår nya förvaltare får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.  
Placering är på vårt regionkontor i Helsingborg. Resor förekommer i tjänsten.  


Ansökan
 

Sista ansökningsdag är 2022-06-22. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Kommersiell fastighetsförvaltare"” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Fredriksson, Operativ chef, på 070-456 30 27 eller Mathilda Reinius, HR-chef, på 070-22 59 508.