Förvaltningschef  

Här nedan finner du information om tjänsten.

Nu söker Nordic PM en förvaltningschef som vill vara med på vår spännande resa.

Om tjänsten
Rollen som förvaltningschef innebär att du har största fokus på att utveckla och förädla uppdragsgivarens fastigheter. Du är ansvarig för den kommersiella- och tekniska förvaltningen i ett eller flera uppdrag. I detta ansvar ingår även ekonomisk förvaltning, lokaluthyrning och fastighetsutveckling.

Som förvaltningschef ska du skapa förutsättningar för Nordic PM:s tillväxt och för att våra medarbetare ska kunna leverera lönsamma tjänster med våra kunders nöjdhet i fokus. Du ska arbeta aktivt för att utveckla Nordic PM, uppdragsgivarens fastigheter och samtidigt coacha och leda kundteamen.

Förvaltningschefen är ansvarig för ledning, uppföljning och kvalitetssäkring av Nordic PM:s tjänsteleveranser. Denne ansvarar också för att hålla ihop och leda arbetet med rapportering, budget, prognos och uppföljning mot våra uppdragsgivare.  

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant erfarenhet från förvaltning av kommersiella fastigheter och som har ett genuint intresse för fastigheter och att göra långsiktiga affärer. 

Vidare bedömer vi att du:

  • Har haft en roll med det yttersta ansvaret för fastigheter i minst tio år.
  • Har relevant högskoleutbildning, minst tre års heltidsstudier inom fastighet/teknik/ekonomi, kompletterat med erfarenhet av arbete i och ledning av drift-/förvaltningsorganisationer. 
  • Har erfarenhet av chefsrollen.
  • Har goda kunskaper om fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi och Aff-avtal.
  • Har relevanta kunskaper om gällande lagar och regelverk.
  • Har stor ansvarskänsla och trivs med att självständigt driva ditt arbete på ett strukturerat sätt.
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. 

Dina personliga egenskaper
Som person har du ett affärsdrivet arbetssätt och förmågan att se möjligheter till ökad intjäning samt att du är ansvarstagande kring erhållen budget. Du brinner för att driva verksamheten framåt och är engagerad i att coacha dina medarbetare samt leverera högsta möjliga service till våra kunder, slutkunder och medarbetare. Du är prestigelös i arbetet med att säkerställa leverans och du är mål- och resultatorienterad. För dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper. Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt. 

Vi erbjuder dig
Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som vår nya förvaltningschef får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Tjänsten är placerad på Nordic PM:s kontor i Nacka.

 

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 2022-06-22. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Förvaltningschef” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Fredriksson, Operativ chef, på 070-456 30 27 eller Mathilda Reinius, HR-chef, på 070-22 59 508.