Förvaltningschef 

Här nedan finner du information om tjänsten.

Nu söker Nordic PM en förvaltningschef som vill vara med på vår spännande resa.

Rollen som förvaltningschef innebär att du kommer vara ansvarig för ledning, uppföljning och kvalitetssäkring av bolagets tjänsteleveranser, det vill säga våra förvaltningsuppdrag. Du ska skapa förutsättningar för företagets tillväxt och för att våra medarbetare ska kunna leverera lönsamma tjänster med hyresgästernas nöjdhet i fokus. Du som ansvarig för förvaltningen har största fokus på att utveckla och förädla uppdragsgivarens fastigheter och du är även ansvarig för att förvalta fastigheter på egen hand.

Eftersom vi är fastighetskonsulter så är en viktig del av arbetet samarbetet med våra kunder och hyresgäster, att ha förståelse för deras verksamhetsbehov samt att bibehålla och utveckla goda relationer med dem. Du planerar och genomför underhåll utifrån de strategiska beslut som har fattats i företaget och av uppdragsgivaren. Du samordnar mindre ombyggnadsprojekt såsom hyresgästanpassningar och underhållsprojekt. Rollen innefattar även ekonomiskt ansvar för fastigheterna med upprättande av budget och affärsplan, prognosarbete och uppföljning.

Du kommer även att arbeta med verksamhetsutveckling genom att säkerställa att det finns processer och rutiner som säkerställer ett smidigt flöde och en hög nivå på förvaltningens arbete. Att coacha dina medarbetare mot företagets affärsmål kommer vara en viktig del i ditt arbete.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant erfarenhet från förvaltning av kommersiella fastigheter och som har ett genuint intresse för fastigheter och att göra långsiktiga affärer. Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad med personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.   

Vidare bedömer vi att du:

  • Minst fem års erfarenhet av liknande tjänst
  • Relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning.
  • Har erfarenhet av chefsrollen.
  • Har kunskaper inom fastighetsdrift och underhållsprojekt för att kunna coacha dina medarbetare
    inom dessa områden.
  • Har tidigare erfarenhet av att upphandla, beställa och leda ombyggnadsprojekt samt av att driva hyresförhandlingar och tillämpa hyreslagen.
  • Har stor ansvarskänsla och trivs med att självständigt driva ditt arbete på ett strukturerat sätt.
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har en mycket god datorvana.

Dina personliga egenskaper
Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du är handlingskraftig och van vid ett självständigt arbetssätt där du själv tar ansvar för ditt arbetsområde. Du brinner för att driva verksamheten framåt och har engagemang att coacha dina medarbetare. Du är utåtriktad och duktig på att bygga relationer och att underhålla dem.  Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt.

Vi erbjuder dig
Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som vår nya Förvaltningschef får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Tjänsten är placerad på Nordic PM:s kontor i Nacka.

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2021-10-07

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se. Skriv ”Förvaltningschef” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, HR-chef, 070-22 59 508.