Fastighetstekniker till norra stockholm

Här nedan finner du information om tjänsten.

Vi fortsätter att växa och söker nu fastighetstekniker till norra Stockholm.

Ansvarsområden
Som fastighetstekniker på Nordic PM är du husansvarig och företagets representant på plats i fastigheterna, som du ansvarar för att sköta som om de vore dina egna. Du kommer att vara en del i ett team som arbetar med tillsyn, skötsel, felavhjälpande och planerat underhåll. Rollen är social och serviceinriktad. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med fastighetsägare, hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Arbetsuppgifter

  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster.
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster.
  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder.
  • Systematiskt brandskyddsarbete.

Utöver ovanstående, kan det tillkomma förändringar i ansvarsområden och arbetsuppgifter som är närliggande tjänstens kompetensområde.

Kunskapskrav

  • Minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande.
  • Fem års erfarenhet från att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör.
  • Datorvana
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
  • Körkort

Personlig kompetens
Du har en engagerad personlighet med utpräglad servicekänsla samt är bra på att kommunicera och samarbeta med både hyresgäster, kunder och kollegor.
Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt och som person är du ordningsam och strukturerad. Du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer och är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vi ser att du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person som tar egna initiativ.

Vi erbjuder dig
Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som medarbetare hos oss får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.

Placeringsort: Norra Stockholm

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordicpm.se Skriv ”Fastighetstekniker” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag: 31 mars

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Andreas Lindström, 070-218 62 15 eller HR-chef Mathilda Reinius, 070-225 95 08.