FAstighetsförvaltare

I Helsingborg

Vi söker nu en fastighetsförvaltare till vårt regionkontor i Helsingborg som arbetar med kommersiell förvaltning. Som förvaltare har du ansvar för den löpande förvaltningen av fastigheterna, innefattande drift och underhåll samt efterlevnaden av myndighetskrav.

Eftersom vi är fastighetskonsulter så är en viktig del av arbetet samarbetet med våra kunder och hyresgäster, att ha förståelse för deras verksamhetsbehov samt att bibehålla och utveckla goda relationer med dem. Du planerar och genomför underhåll utifrån de strategiska beslut som har fattats i företaget och av uppdragsgivaren. Du samordnar mindre ombyggnadsprojekt såsom hyresgästanpassningar och underhållsprojekt. Förvaltarrollen innefattar även ekonomiskt ansvar för fastigheterna med upprättande av budget och affärsplan, prognosarbete och uppföljning. Tjänsten ger möjlighet att jobba fritt, ta egna beslut och vara proaktiv och drivande. 

Sammanfattningsvis omfattas förvaltaransvaret av;

  • Ansvara för förvaltningen och utvecklingen av ditt fastighetsbestånd
  • Planera och driva uthyrnings- och projektverksamhet
  • Dagliga hyresgästkontakter och förhandlingar med hyresgäster
  • Upprättande och tecknande av hyresavtal
  • Budget- och resultatansvar för ett tilldelat fastighetsbestånd
  • Arbeta aktivt med löpande förbättringar och kostnadsbesparingar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • Relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning.
  • Några års erfarenhet av arbete som kommersiell fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen, gärna i konsultrollen.
  • Kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi.
  • God förhandlingsvana.

Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad med personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort är krav. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Vi erbjuder dig
Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som vår nya förvaltare får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.
Placering är på vårt regionkontor i Helsingborg och resor förekommer i tjänsten.

Ansökan
Skicka din ansökan till jobb@nordicpm.se, skriv ”Fastighetsförvaltare Helsingborg” i ämnesråden.
Sista ansökningsdag 2020-09-22. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, Personalansvarig, 070-22 59 508.